Cuma, Mayıs 30, 2008

YOC_BOX



YOC, Year Of Creativity (Yaratıcılık yılı) Admcom'un yeni projesi. Amacı insanların her gün içlerindeki yaratıcılığı tekrar tekrar keşfetmelerini sağlamak.

İçeriğinde 366 adet illüstre edilmiş kartvizit bulunuyor, ki her bir kart diğerinden farklı olarak hayali bir meslek için yaratılmış durumda. 366 adet olması da, 2008 yılının gün sayısının 366 olması. Kutuyu satın aldığınızda ise her bir kartın üstünde sizin kendi adresiniz yazılıyor.

Sadece bununla da kalmayan proje, YOC2008 sitesi üstünden de size kendi kartınızı tasarlama ve istediğiniz birisine yollama imkanı vererek yaratıcılığınızı sınamanıza imkan veriyor.


The "Year Of Creativity Box" is an AdmCom initiative meant to encourage people to reinvent themselves every day and stimulate their creativity. It contains 366 illustrated business cards which show 366 different, imaginative professions (one per day in 2008), all of them addressed to the person who receives the box. The initiative has been developed over different media, like YOC2008 site, allowing users to create and customize their own business cards or to send a particular business one to a friend.

Admcom, Bologna/İtalya (Italy)
YY/CD: Maurizio Cinti
SY/AD: Manuel Dall'Olio
RY/C: Silva Fedrigo, Massimiliano Pancaldi
Illustr.: Manuel Dall'Olio
Yayınlanma/Released: Ocak/January 2008

Hiç yorum yok: