Çarşamba, Mayıs 28, 2008

41?29!'a ufukta 6 ödül gözüktü! / 6 awards to 41?29! on the horizon!


Fark yaratan sayıların yaratıcı ajansı olarak, 41?29! kurulduğu ilk günden beri hem müşterilerini hem de kendisini ödüllendirmeye devam ediyor.

41?29! son olarak, 6 işle katıldığı Horizon Interactive Awards’tan 6 ödülle döndü.

Rodeo Mustafalar İçin ile Online Reklamcılık, Freedom’s in Levi’s ile Flash Uygulama, Monster Lab ile Video Oyun dallarında 3 Gümüş ve Rodeo Mustafalar İçin, Cafe Crown: An Experience Beyond Coffee Addiction ve Love At First Sight With Levi’s ile de Video Oyun dalında 3 Bronz ödül kazandı.

Hep daha iyisini yapmak için çalışan Türkiye'nin bu "Ekstrem sayılara sahip dijital ajansı"na biz de alkışlarımızı yolluyoruz! 41?29!...İyi fikir!

(Bu arada, halen bilmeyen var ise, 41-29 haritada koordinat numaraları oluyor efenim. Neresinin koordinatı mı? Eh, onu da bir zahmet siz bulunuz.)


Being as the digital agency of extreme numbers, 41?29! is keeping up the "Award Collector" title for the company itself and for the customers since the day its established.

41?29! finally, nominated to Horizon Interactive Awards with 6 works, and end up with 6 awards.

Rodeo Mustafalar İçin(Online Advertising), Freedom’s in Levi’s (Flash Application), Monster Lab (Video Game) collected 3 silvers, and 3 bronzes with Rodeo Mustafalar İçin, Cafe Crown: An Experience Beyond Coffee Addiction and Love At First Sight With Levi’s (Video Game).

Kudos to this digital agency of extreme numbers! 41?29!...İyi fikir!

(By the way, 41-29 is the coordinates on map. Coordinates of where?...Well, you have to find out.)


Hiç yorum yok: