Cuma, Mayıs 23, 2008

Cuma Postası / Friday Post

Advertlover, NewYork Times'ın arşivlerine dalmış, kafasını yukarı kaldırıp kirpiklerinin arasından gökyüzünü gördükten sonra dibine kadar gelen kola makinasından bir kola alıp yeni işler aramaya koyulmuş.

Ebekulak, uçan bir penisin insanın kafasına yengeç şapkası taktırabileceği, kaslarınızı iPhone yeni jenerasyon için bekleme müziği yaratmada kullanılabileceği bilgisini bize vermiş

Arabadelisi, yeni Volvo XC60'ın şehir güvenlik testini kurcaladıktan sonra biraz Citroen C4 robot oyununu oynamış, sonra yememiş içmemiş gitmiş Monaco'da Formula 1 pistini gezmiş.

ElmaAltShif
t, Radiohead'in yeni yarışmasına bakayım derken atmosferden aşağı büyük bir hızla düşen meteor parçasına rastlamış, hayal gördüğünü düşünüp bir bardak Smirnoff yuvarlamış.

RGS, Zülfü Livaneli gibi langırt tutkunlarını kendine bağlayacak bir oyunla bilgisayarımızdan masayı itelemeyi mümkün hale getirmiş.

Antifit t-shirt deliliğinin yeni bir halkasını, "mesaj kaygılı t-shirt"leri bulmuş çıkartmış.

Trendhunter, Gruyere İsveç'de yeni açılan ve tasarımını efsanevi H.R.Giger'in yaptığı yeni bara gitmiş, fotoğraflar ve video çekmiş.

Oakley
, iPhone çılgınlığına en güzel desteği vermiş, yeni iPhone'un görücüye çıkması beklenen şu günlerde yeni iPhone koruyucu kılıfını piyasaya sürmüş.

Artandprogram
, kalp atışlarınız hızlandığında içinde bulunan sensörlerle bunu algılayıp üstünde bulunan kelebekelerin kanatlarını çırpmasını sağlayan enfes bir elbise yaratmış. Daha başka pek çok kalp atışı sensörlü kıyafeti de varmış ama bu yepisyeniymiş.

Apple, Mumya (Mummy)filminin son halkası olan Jet Li'li versiyonun fragmanını sitesine kondurmuş.

----

Advertlover, digs in the NewYork Times archieves, then looks up to bright sky between her long eyelashes while drinking a coke which she got from the walking vending machine.

Ebekulak, claims that a flying penis can make you put a crab hat on your head, and while you are waiting for the upcoming iPhone, you can listen your "on hold music" by your muscles.

Arabadelisi, puts his hands all over the new Volvo XC60's city security test, wipe them by playing some Citroen C4 game on-line, and made a trip to Monaco for upcoming Formula 1.

ElmaAltShift, runs acroos a falling meteor rock while checking out Radiohead's new contest, tought that he had a dream and shot a Smirnoff to be awaken.

RGS, shows that its easy to play table soccer on computer, and you can like it even you are a big player like the legendary artist Zülfü Livaneli.

Antifit found out a new ring for "The chain of t-shirt madness".

Trendhunter, visits the new Giger bar (yes...THAT Giger) in Gruyere Switzerland, and share the pics&video of the awesome architecture.

Oakley, joins the "We must have an iPhone!" madness by creating an iPhone case.

Artandprogram, created a great dress which has sensors inside and butterflies outside. Yes. I know. It makes no sense. But if those sensors feel the acceleration of heart-beats and makes the butterflyies move their wings...THAT makes sense.

Apple, gives us the new Mummy trailer, Jet Li included.

5 yorum:

Tuğçe Cengiz dedi ki...

Peki İyifikir ne yapmış..bu kadar blogger haldır haldır ne koysam da enteresanlık yaratsam diye uğraşırken, hepsini bir araya getirip tek bir haberde en enterasan olmayı başarmış. Deeli deelii..çok hoşuma gitti! :)

Advertlover

Erhan YILMAZ dedi ki...

advertlover lafı ağzımdan aldı...
iyifikir!'in bu her köşesi "yeni" halini çok beğeniyor ve tebriklerimi iletiyorum...

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim. Müsade ederseniz sizi kutlamak isterim. Sanırım ettiniz.
Özür dilerim espri yapmak istedim.

Uzun bir sakatlığın aradan sahalara bomba gibi döndünüz.

Yalnız Fırat Bey haklı, şu siyahtan kurtulsanız seviniriz.

Olcayto Cengiz dedi ki...

İlk iki yorum körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmuş ama, bir "isimsiz" durumu kurtarmış :)
Hepinize teşekkür eder, blogun siyah devam edeceğini buradan duyurmak isterim bir kere daha...:)

Adsız dedi ki...

Uzun bir sakatlığın aradan sahalara bomba gibi döndünüz.

'Uzun bir sakatlığın ardından sahalara bomba gibi döndünüz'.

Şimdi farkettim. Düzeltmek istedim.
Ayrıca rahatladım düzeltince.
Sağlıcakla kalın. Ha bir de Banu Avar'la ilgili bir haber, Sınırların Arasında programı yayından kaldırılmış. Bir hayli üzüldüm. Siz de belki yer vermek istersiniz.http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=758348&AuthorID=52&Date=23.05.2008&ver=57

Son olarak isimsiz olarak yazmak çok kötü bir duyguymuş. İsimsiz...
Hakaret gibi.
:)