Cuma, Mayıs 30, 2008

Cuma Postası

Advertlover hanım yüzüğünü kaybedip (hayır o yüzük değil) janjanlı ayakkabılarını bir kenara çıkartıp evlilik arefesinde strese ve şehrin getirdiği olumsuzluklara bir sigara dumanıyla cevap vermiş. Sıklıkla zülfiyare dokunmuş, tam yerine rast gelmiş laleleri koymuş.

Ebekulak bey açık kalpli öğrencilerin mekanı aöf'nin sınavlarını duyurmuş, cümleten iyi şanslar dileyip Guitar Hero ile beni çıldırtmaya devam etmiş.

Arabadelisi arkadaşımız Mobil 1 oyun ile bir miktar tekerlek yakıp Mini'nin köklerine inmiş, çıkarken de bize yeni BMW M6 ile ilgili bir şeyler bulmuş getirmiş.

ElmaAltShift bey sektörümüzde her ödül töreninde dile gelen "hayalet iş" bir nedirin gerçek cevabını teee Singabpur'dan bulmuş getirmiş, ve bu işe karşı da kentsel bir kıskançlık beslemiş.

Beyazperde
geçen hafta erkeklere kamçı hediye etmişti, bu hafta da bayanlara şehri hediye ediyor. Sex and the city gelmiş.

Toyology sayesinde gördük ki, Wall E çılgınlığı şimdiden ortayı kasıp kavurunca oyuncak Wall E'nin yanına bir de oyuncak Eve eklemişler.

Terminator Salvation için malum Christian Bale John Connor'ı oynayacak bombasından sonra Garbage'ın tuhaf seksapelli solisti Shirley Manson'un da kadroya girdiği açıklanmış. Bir de üstelik filmle ilgili blog açılmış.

Yanki Design Adam Huffman tarafından tasarlanmış bir köstekli saati göstermiş. Saat delisi biz, köstekli delisi kardeşim gözyaşları ile karşıladık.

Yicit çok güzel bir Electrolux işi bulmş çıkartmış. Mecraya ve ürün özelliğine göre nefis uygulama.

Apple bize bir George Clooney, bir John Malkovich, bir Brad Pitt ve bir çift Cohen'in yazdıklarını kitap gibi okusak da yaksak, ama nasıl yapsakı göstermiş.

Gizmodo çok çok iyi bir keşifi bizlerle paylaşmış. May the force be with them!

"Nasıl New York'lu gibi davranılır" konulu hiç gitmeden hastası olduğum NY hakkında kardeş kişisi bana nefis bir video atmış.

Puma Black Store, Alexander McQuinn imzalı tasarımları ile açılmış.

TV2 için Saatchi&Saatchi Yeni Zelanda tarafından enfes bir Kill Bill outdooru yapılmış, ki istiyorum artık böyle şeyler memleketimde de görmek.

Cominucadores Derma Solutions için Rapp Collins tarafından yapılmış hin bir çalışmayı bulmuş çıkartmış. Bu arada Rapp Collins sitesi de gezilesiymiş.

HaHa nefis fotoğrafçıları dertop etmiş, önümüze atmış.

Dimp diye yeni bir video player çıkmış ki, akıllara ziyan..Sürükle bırak mantığında video manüpilasyonu yapıyormuş.

Jinyoung Shin diye bir illüstratör varmış. Daha önce görmemiş olmam benim ayıbımmış.

"Bu t-shirt senin bloğundan daha çok okunuyor"muş. Çok fena olsa da alsam, alsam da giysemmiş.

Good 50x7
0'de bizden arkadaşların da işleri varmış, topyekün çok başarılı sosyal sorumluluk işleri varmış.

Naho Design hayallerimin zigonunu yaratmış. (Ne var?!...BU aralar hayallerim bu yönde)...Bakılası alınasıymış.

Inner City Snail adıyla Slinkachu'nun "Ağır ilerleyen sanat projesi" gün ışığına çıkmış. Bu arladaşın ayrıca Flickr'da nefis de bir foto seti varmış.

1 yorum:

Tuğçe Cengiz dedi ki...

Oh oh..Bayılıyorum bu Cuma Postasına..Her Cuma da arsızca istiyorum. Tam bir blog ziyafetiydi, eline sağlık;)