Cuma, Şubat 09, 2007

BenimSüperEvlenmeTeklifim/MySuperProposal

Hikayeyi bilmeyenler için hemen özet geçelim. Bir arkadaş "MySuperProposal-Benim SüperTeklifim" adında bir site açar. Kim olduğu bilinmemektedir ancak sitesinden kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunmak istediği, bu teklifi de meşhur SuperBowl finalindeki reklamlardan bir zaman satın alarak yapmak istediğini belirtir. Bu reklam kuşağının fiyatı 2 milyon 600 bin dolar(evet...iki nokta altı milyon) olduğundan da yardım arayışındadır. CBS ile görüşür, onlar da konuya sıcak bakarlar ancak zaman gelip çattığında malesef arkadaşımızın cebinde parayı tamamlaması için ufak bir eksik meblağ vardır, 2 milyon 325 bin dolar kadar. Bu arkadaş, ki artık adını biliyoruz, Rand Fishkin, CBS'de yan çizince parasını alır, Seattle'ın yerel bir kanalı olan KSTW'de salı geceleri yayınlanan "Veronica Mars" adlı programda bir yer satın alır ve böylece bir şekilde emelini gerçekleştirir. Sonra da konuyu bilen arkadaşlarıyla beraber sevdiği kadın olan Geraldine DeRuiter'in yanında beraberce programı izlerler.
Aşağıdaki ilk video televizyon ekranlarına gelen videosu, ikinci video ise Geraldine'in verdiği tepki. Şahsen ben eğer sevinince böyle yapıyorsa bu arkadaşımız korktuğunda ne yapıyor merak içindeyim.

Bu arada, sisomo çağına ne denli girdiğimizin en güzel örneklerinden birisi değil midir bu olay sormak isterim...

For those of you who doesn't have a clue about the subject, this is a romantic new generation wedding proposal which happened on a commercial brake. A guy opened a site a time ago, called as "MySuperProposal" and without giving his name, asked people to help him to buy a time on SuperBowl final to propose a marriage to his girlfriend on screen. He tried to collect all 2.6 million but ended up with a couple of dollars less, like 2.325 million short. CBS refused this offer as a result and he(Rand Fishkin, by the way) took his idea, buy time on a Seattle local channel, KSTW for a show called as "Veronica Mars" which is on Tuesday nights and her girlfriends'(Geraldine DeRuiter) favourite. First video show us the proposal, second show us the reaction of Geraldine. I wonder, if she reacts like this when she is happy, what happens if she scares.

And one more thing, isn't this a big and powerful example to realize that we ARE in sisomo age?




1 yorum:

Adsız dedi ki...

amma histerik hatunmuş bu ya!