Pazartesi, Şubat 12, 2007

Jeep & Marvel Patriot Adventure


Son aylarda yaptığı ataklarla sürekli olarak kendinden bahsettiren Jeep şimdi de çizgi roman aleminin devlerinden Marvel ile ortak bir projeye imza atıyor.
Daha önceki çok da başarılı olmayan kullanıcı kaynaklı pazarlama stratejilerinden sonra,-her ne kadar üye olmadan siteyi tam dolanamama ve üye olduğunuzda da bir hikayeniz olması gerektiği gibi engellerle bezeli olsa da- sonunda hedefe yakın bir yerleri vurmuşa benziyor. Sistem şunun üzerine kurulu, Bing Cansino tarafından sitede bulunan çizimler var, siz bu çizimlere kendi cümlelerinizi yerleştirerek bir hikaye oluşturuyorsunuz ve katılımcılar arasında yapılan eleme sonucunda en beğenilen hikaye Cansino tarafından çiziliyor ve orjinal bir çizgiroman sayfası olarak hayata geçiyor. Bilhassa çizgiroman severleri tepesine üşüştürecek bir kampanya. Sizi buradan siteye alalım, kendiniz karar verin.

Jeep's new campaign has a very powerful partner now, Marvel Comics. "The Patriot Adventure" site is a progressive on-leni comic book depending on your storylines. All drawings made by Bing Cansino and to join the game, users(yes you have to be user first, but beore that, you must have a story also...) can input their own storylines as the tale progresses. As a result,the winning tale gets penned by Cansino and may result in an autographed original page sketch. Click here and check for yourself.

Hiç yorum yok: