Cuma, Şubat 23, 2007

Whop ve sistemsensin.com


Kaç zamandır bahsetmek istiyorum, "Whop" isimli bir dergi bulunuyor Burger King'lerde ücretsiz olarak. Üşenmeyip almalısınız, ve "ücretsiz derginin haberi yavan olur" demeden okumalısınız.
Gerçekten gerek içerik, gerek tasarım olarak piyasadaki pek çok havalı dergiyi sollayıp geçecek kalitede. İşin daha güzel tarafı da, benim bu dergiye olan merakım beni başka bir yapı ile tanıştırdı, "sistemsensin.com". Whop dergisi gibi -çoğunu bildiğimiz- pek çok başarılı işe imza atmış cevval insanlardan kurulu olduğu belli bir yapı.
Bütün bu gördükleri karşısında gaza gelen kahramanımız (ki bu ben oluyorum) sistemsensin ile temasa geçmek ister ve dergi editörü Umut Eroğlu'ndan hem Whop'u hem de sistemsensin.com'u anlatmasını ister.
Kendisi sağolsun beni kırmadı, hem dergiden hem de bu başarılı yapıdan bahsetti, aşağıda yazısını noktasına vigülüne espasına dokunmadan yayınlıyorum ve başarılarının devamını diliyorum, ailecek izliyoruz :)

Ne diyebilirim ki, en ufacık işe bile kaliteli yaklaşmak, olabilecek en "iyi fikir!"

Whop; Burger King tarafından evlere siparişle dağıtılan aylık yaşam dergisi.

Yayıma başladığı günden beri kendi yoluna seyrelen Whop, ikinci yılından itibaren eklektik tarzını belirledi. Yaptığı her ne ise normalin en az bir parmak üzerinde olmasına gayret eden müzisyenlerin, oyuncuların, sanatçıların ve sporcuların işlerine ve kendilerine yer veren Whop, şehirde olan bitenler arasında rehberlik etmeyi de ihmal etmez. Whop’la tanışanlar, asla sıradan bir taşıtla değil, uçmasına izin verilmiş bir tasarımcının elinden çıkan araçlarla dünyanın gerçek anlamda gidilesi yerlerine seyahat eder, ilgi çekici müzelerin koridorlarında dolaşır, şık vitrinlerin önünde durur, teknolojik ürünleri kurcalar, festivallerde ve oyun salonlarında takılır. Popüler bilim, hobiler ve tuhaf hayvanlar ise gözünün önünden hiç eksik olmaz, hatta uzaydan bile haber alır! Whop’un resmi olmayan bir de sloganı var: “Zorlayanları seven dergi!”

Whop, sistemsensin.com tarafından hazırlanıyor. 5 yıldır marka iletişimi hizmetleri veren sistemsensin.com’in diğer işleri arasında bağımsız müzik dergisi Basatap –piyasadaki tüm müzik dergilerinden ayrılan bakış açısı ve kendine has tasarımı ile bilinir-, Nokia Club üyelerine 3 yıl boyunca ulaştırılan modern yaşam kültürü dergisi CP, Hürriyet için hazırlanan, reklam sektörüne yönelik Reklam Ödülleri dergisi Kırmızı, Dr. Kuşhan’la Diyet, Indigo Club müzik dergisi Livingindigo, Pepsi sektörel yayını Mavi ve Nokia sektörel yayını Trade yer alıyor. Sistemsensin’in dijital dünyadaki belli başlı işleri ise Gbank gençlik sitesi, Burger King web sitesi ve Kinglife, Fritolay için hayata geçirilen genç topluluk sitesi tamyeritamzamani.com ve Mini Türkiye. Sistemsensin’in internette yer alan en güncel işleri arasında gençturkcell’in yenilenen web sitesi ve Nokia için müzik kültürü ve community yapısı üzerine inşa edilen müzik sesin olsun yer alıyor.

Hiç yorum yok: