Pazartesi, Şubat 19, 2007

MediaCat - ArtGrup - Haluk Mesci karmaşası


Bilmiyorum biliyor musunuz, bilmeyenler de buradan tekrar öğrensin, reklam duayenlerinden kabul edilen, Türkiye'nin ilk kuşak reklamcılarından Haluk Mesci bir süredir kurucu ortağı olduğu Mahi Mahi'nin başında bulunurken adı ArtGrup ile anılmaya başlandı.
Bir anda ortalık karıştı, acaba HM tekrar sahaya mı dönüyor, yaratıcı yönetmen mi oldu, ortak mı oldu yorumları havalarda uçuşurken Haluk Mesci kendisine direkt sorma cesaretini gösteren herkese aynı cevabı verdi,

"Ben ArtGrup'a yaratıcı abilik yapıyorum. Danışmanlık hizmetinde bulunuyorum, Mahi Mahi'nin de bu birliktelikten haberi ve bilgisi var, Mahi Mahi ile ilişkim kesilmiş yada yavaşlamış değil."

Fakat tüm bunlara rağmen bugün Sevgili Fırat'a gelen bir mail ile şaşkınlıklara gark olduk hep beraber. Mail yukarıda gördüğünüz şekildeydi, linki tıkladığınızda ise Haluk Abi'nin kocaman da bir resmi karşılıyordu sizi.
Hali hazırda Kanada'da bulunan Haluk Abi'ye ulaşıp konuyu sorduğumda ise yukarıdaki cümlenin aynısını tekrar etti.

Tüm bu olayların üstüne de az önce aşağıda resmini gördüğünüz haber sitede yayınlandı.



MediaCat gibi bir derginin böylesine bir haber yapması, hele ki son dakika olarak yansıtması acayip, gene aynı derginin Art Grup adını Art Group olarak yazması da bambaşka bir durum.

Hiç yorum yok: