Salı, Aralık 11, 2007

Zack Kim

Tam adı Zack Kim Yong Woon. Kendisi iki gitarı aynı anda çalmak gibi tuhaf ve gösterişli, insanı gitar çalmaktan soğutacak kadar becerikli bir işe imza atıyor. Aşağıda kendisinin "The Simpsons" ve benim favori şarkılarımdan "Fly me to the moon" performansları var. Sitesinde ise hem kendisi hakkında daha fazla bilgiyi hem de moon River gibi daha pek çok şarkısını görebilirsiniz. Gerçekten yetenekli bu arkadaşın ellerini böyle kulllanabilmesi sonucunda zekası ne boyutta çalışıyordur merak içindeyim. Böyle bir iş, gerçekten iyi fikir!
Whole name is Zack Kim Yong Woon. He has an ability of playing two guitars at the same time as tapping method. Below you can find two of his performances, "The Simpsons" and one of my favourite songs "Fly me to the moon". You can watch and learn more of him in his site. Congratulations Zack, good idea!



Bu arada, bu arkadaşı bulmamı sağlayan sevgili nintendo dostu, üst devre jandarma, şafakmatik insan Tuğrul'a teşekkürler. İzine geldiği kısıtlı zamanda o açlıkla nete dalmış ve bu linki bulup çıkartmış bir şahıstır kendisi. Hadi bitir de gel be kardeşim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

iki beyni var sanırım...
kelimeler kifayetsiz..yolda rastlasam kafa göz dalar pataklarım..
erhan