Çarşamba, Aralık 05, 2007

Çal Oynasın/Rhythm the bellydancer


Efe Rakı'nın yeni web oyunu "Çal Oynasın" siz işyerindeki masanızın üstünde dansöz oynatma imkanı veriyor :) Bir noktada ritm tutmaya başlayıp kendinizi kaptırmanız dışında etrafta bulunanlara göbek attırmaya başlaması da cabası. LCD TV+Play Station 3, Play Station 3 ve PSP ödüllü site gerçekten iyi fikir olmuş. Neticede örneklerini son dönemde çok gördüğümüz bir anlayışa Türk (Arap mı demeliydim acaba) dokunuşu oomuş. Rabarba "Yazık değil mi Carlo'a" işinden sonra gene başarılı bir çalışmaya imza atmış durumda. Ve tıpki o işteki "Hayır istemiyorum" u tıkladığınızda olan cinliğin bir benzeri de burada site açılışında "Hayır"ı tıkladığınızda oluyor. Ne diyelim, dansa başlayalım.
Bu arada, dansöz Nuran Sultan.

New web-game created for Efe Raki, "You play she dance", gives you a chance to dance a bellydancer on your desk at your job! So many similar examples can be seen nowadays but putting some Turkish spice in this concept is a good idea! Let the dance begin.
By the way, bellydancer's name is Nuran Sultan.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İçimde bir çingene varmış! İlk oynayışta bayıldım, kendime kıkırdayarak ritm tutmak nefisti. Sonra ritm yerinde duramamaya dönüştü ki müzikler sağolsun. Fakat keşke durma ve oyuna kaldığın yerden devam edebilme butonu olabilseydi. Kaldı ki o zaman "heeeey efelen!" dediği anda panik yaptırmazdı her kafadan bir ses çıkarken. Sonuçta, kötü zamanlar için birebir, iyi fikir! Evet.

Cagatay Karakoc dedi ki...

kötü zamanlar derken :D donsözluğe susadığımız anlar mı oluyor:)

şaka maka iyi fikir de keşke dansöz abla az daha korkutucu olsaymış.

Tuğçe Cengiz dedi ki...

İşten bunaldığında ya da bir tartışmanın ardından olabilir mesela. Çal oynasın, çalsın oyna:)

Tuğçe Cengiz dedi ki...

İşten bunaldığında ya da bir tartışmanın ardından olabilir mesela. Çal oynasın, çalsın oyna:)