Perşembe, Eylül 11, 2008

İyi fikir neden sessiz? / Why so silence?


Efenim, iyi fikir! bir süredir olağandan daha sessiz farkettiğiniz gibi. Evet. Farkettiğiniz. Farkettiniz. Di mi?...
Bunun sebebi, bugün itibariyle tam 1 ay sonra "Sultan"makamından vazgeçip, "Kalbiılık" ünvanını alacak olmamdır. (Yazar burada bekarlık sultanlıktır ve kılıbık göndermeleri yapıyor.)
Yani, bilenler, aranızdaki evli arkadaşlar bilir, bir miktar koşuşturmaca var. Her heteroseksüel erkeğin hayatında en az bir kere olabilecek en gay dönemdeyim, gelsin perdeler, gitsin halılar...
İş bu sebepten, gün içinde iş yoğunluğu, iş sonrası özel hayat yoğunluğu, akşam da uyku yoğunluğu sebebiyle bir süredir sessizim, bir süre daha da olacağım sanırım.
Bu arada "Cuma Postası" malesef yayında olamayacak ancak Tuğrul ve Selin bloğu ellerinden geldiğince aktif tutmaya çalışacaklar. (Ellerinden geldiğince çünkü son derece demokratiklikten uzak, dikta olarak yönetilmekte bu blog. Ben görmeden hiç bir şey konamaz. Nıhohaha...)

Bu sürede bu fikrime gösterdiğiniz anlayış için cümleten teşekkürler...

----------------

Well, as you know, good idea! has been in silence for a while. As you know. You know. Right?... The reason is, next month ih this particular day i'm gonna be a "married man". Single tense is over for me... So, as you married guys can guess, i'm in a bit hurry. I'm living the most gay times of my heterosexual life. Curtains, carpets...Day time is full of business, the other times are full of marriage, rest is full of sleep.

That's why, i'm gonna be in silence for a while and in my absence, Tugrul and Selin will keep the wheels turning. (Of course by my permition. This is no land for democracy! Nihaha)


In the end, thank you all for your understanding about this idea...

3 yorum:

Erhan YILMAZ dedi ki...

ayakkabıları tanıyorum..hadiseye de aşinayım..netten böle uygun bi foto bulmanın imkansızlığının da bilincindeyim..
bu senaryoya haiz bi foto düşünüp çekmiş olduğun sonucuna varıp , öncesinde gözlüğünü çıkarmak suretiyle gözlerinden öpüyorum..
saygı & sevgi & selam & kolay gele...

Adsız dedi ki...

Güzel bir yazı ve güzel bir site.
Kendi sitemizede bekleriz.

www.linklank.com

shamamciyan dedi ki...

emir kuluyuz :)