Pazartesi, Temmuz 28, 2008

Gay Murat hanginiz? / We are all gay!

Ne kadar doğru bir haber bilmiyorum ama çok komik ve çok bizden...
I don't know the reality fact, but its hillarious.

Habere göre, Ansett Avusturalya (Havayolu) şirketinin bir elemanı, ki soyadı "Gay" olan bir şahıs bu, şirketinin verdiği bedava uçuştan yararlanmak için bir uçağa biniyor. Fakat Bay Gay koltuğuna geldiğinde bir de bakıyor ki yerinde oturan biletli başka biri var.

Kendisi bu duruma tepki göstermiyor, geçip boş olan başka bir koltuğa oturuyor. Fakat bu arada, Ansett'in alandaki bir uçağı arıza yapıyor ve farklı uçaklarla farklı rotalar üstünden gidecekleri yerlere göndermek için yolcularını diğer uçaklarına dağıtıyor. Bir kaç tanesi ise tabi ki Bay Gay'ın uçağına denk geliyor. Bu sebepten de uçakta eğer bedava biletli yolcu varsa onların uçaktan atılması gündeme geliyor. Bu sebepten Ansett görevlileri, ellerindeki listelerden uçaklara giriş yapmış bedava biletli isimleri tespit edip uçaktan dışarı almak için uçaklara dağılıyorlar. Ve bildiğiniz gibi Bay Gay kendi yerinde oturmuyor...
Uçağa binen Ansett çalışanı Bay Gay'ın oturuyor olması gereken koltuğun başına gelip şaşkınlıkla kendisine bakan ve hiç bir şeyden haberi olmayan yolcuya soruyor: "Sen Gay mısın?". Adam şaşırıyor, utana sıkına başını sallayarak onaylıyor, bunun üzerine görevli "O halde uçaktan inmeniz gerekiyor." diyor. Bunu duyan Bay Gay, yanlış anlamayı düzeltmek için hemen atılıyor ve "Yanlış kişiyi aldınız, Gay benim!" deyince sinirli bir 3. yolcu ayağa fırlayıp bağırıyor; "Kahretsin! Ben de Gay'ım! Hepimizi birden uçaktan atamazlar ya!" Olay büyüyor ve sonuç olarak yolcular Ansett Havayollarının gay yolcularını uçaktan çıkartmaya hakkı olmadığını bağırmalarıyla sonlanıyor. - New York Times.

via

2 yorum:

Fırat Yıldız dedi ki...

hahahahah:)))

Unknown dedi ki...

fıkra gibi mi? :)