Cuma, Haziran 20, 2008

Cuma Postası

Bu hafta Cuma postası sanal dünya hakkında değil, gerçek dünya hakkında efenim.
Biliyorsunuz teeee geçen haftadan beri bir sessizlik var iyifikir!de, bunun sebebini açıklamak ister, geçen haftanın kısa bir özetini geçer, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.
- Geçtiğimiz Cuma akşamı Kuruçeşme Arena'da Mark Knopfler'ı dünya gözüyle izleme şerefine nail oldum. Money for nothing, walk of life, heavy fuel, private investigations gibi efsaneleri dinleme şansımızın olamaması çok lezzetli bir yemeği doymadan bırakmak gibiydi. Ama kendisi yaklaşık 2 saat 45 dakikalık performansı, sahnedeki olağanüstü rahatlığı, gitarları, orkestrası ve esprileri ile (Bateristi tanıtıyorken -Eski Dire Straits günlerinde perküsyon grubunda olan ve hep bir gün tek başına bateri çalmanın hayalini kuran adamı hatırlıyor musunuz- demesi gibi) bir kere daha sanatçılar arasındaki farkı ve eski toprak deyiminin ne olduğunu gösterdi. Konserle ilgili fotoğraf ve kısa videolar en kısa sürede burada olacak, onu da belirteyim.

- Geçtiğimiz Cuma akşamı babam geldi, bir gün önce de müstakbel kayınbaba gelmişti, haftasonu buluşmak ve nikah hazırlıkları hakkında bazı şeyleri netleştirmek üzere toplaşıldı.

- Geçtiğimiz Cuma işyerindeki son günümdü. Pazartesi itibariyle yeni işime başladım.

- Nikah hazırlıkları şirinlikleri ve heyecanından çok neyi nasıl yapacaz gerilimleri ile devam ediyor. Biz iki deli illa evlenecez diye tutturduğumuz için herkesde bir koşuşturma hali...

- Incredible Hulk ve Happening filmlerine gittik hanımla, Hulk için söylenebilecek tek şey, bir Hulk fanatiğinin elinden çıktığı her halinden belli bir film. Happening hakkında ise filmin bayından sonun kadar olan gidişatı kendi adıma şöyle sıralayabilirim;
What is the happening?
Whats' happening?
What the fuck is happening?!
Shit happens...

- Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının finalinde attığım böğürtü sebebiyle 2 gün boğazlarım ağrıdı.

- MediaMarkt'ın öyle abartıldığı kadar ucuz bir yer olmadğı kanım güçlendi. Ikea ise bir pazarlama cenneti. Koçtaş makul, Masko hiç de çok cazip değil, ha Tepe Home'la falan kıyaslanırsa ucuz evet...Görebileceğiniz gibi ilgi alanım tamamen ev dekorasyonuna dönmüş durumda. C sehpa mı, yavrulu orta mı yoksa zigon mu alsak karar veremedik...Yaaa, yaa....

- Kardeş kişisi de iş değiştirerekten benim yanımda, aynı çatı altında yeni bir oluşumda yer alacak gibi. Ağustos'da da ayrı eve çıkma planı içinde. Tam oh kurtuldum diyecekken burnumun dibine geliyor...Töööbe tööbe.

- Evlilik hazırlıkları malumdur, tanıdık kokteyl salonu, mobilyacı, bilhassa nakliyeci, kıl yün tanıdığı işi eşi dostu olan okuyucular varsa burada, hepsine selam ederim.

- Benim tanıdığım yok ama ev hediyesi yaparım diyenlere de ayrıca sıkı sarılırım. :)

Yeni iş, yeni yol, yeni hayat...

Sertab halt etmiş yanımda.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

şimdiden evliliğinizde mutluluklar diliyorum, yeni işinizde ise başarılar...

Erhan YILMAZ dedi ki...

durmak yok , yola devam...
(bir şekilde...)

Adsız dedi ki...

Merhaba blog'unuz çok güzel olmuş!
Başarılarınınız devamını dilerim!
BİZİM ARŞİV TEAM'DEN BAŞARILAR...

Sizide beklerizz...
http://bzmarsiv.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun hepsi! yeni iş nedir?

Olcayto Cengiz dedi ki...

Temenniler için teşekkürler...
Yeni iş de gzel ajans, güzel iş... :)