Cuma, Haziran 06, 2008

Cuma Postası

Advertlover Wall-E'nin nefis bir fragmanını bulmuş çıkartmış,"ta taa" diyerek sunmuş, biz hayran hayran izlerken konuşma balonu "speaker"ların sesini açıp Erwin Olaf'ın sesini duyurmuş.

Arabadelisi resmen bana çalışmış, hem arabalara(otomobil değil araba) hem de filmlere merakı olanlar için nefis bir liste hazırlamış.

Stopmotion ekolayzır olur mu diye merak etmiş Marcelo Costa, yememiş içmemiş oturmuş yapmış.

PB&J Kavanoz'u insanlığın en önemli sorunlarından birine çözüm getirmiş. Dipte kalan marmelat, fındık ezmesi, şokellayı dipte kalmaktan, bizi de bıçakla sonda yapmaktan kurtarmış.

YSEI, genç girişimcilerin sosyal ağlarını kullanarak işlerini geliştirmeleri üzerine yeni formüller geliştirmiş.

Dijital Grafitide yakın gelecek diye bir şey olacaksa, böyle olmalı diye fikir yürütmüş Tuğrul. Baktım, haklıymış.

Saç yıkama projesi (Hairwash project) adıyla yeni bir furya daha başlamış. Web 3.0, 4.0 kaptırıp gidiyormuş. İletişim, ve CGM artık ne yapacağını şaşırmış.

20. Yılında Kristal Elma//Türk Toplumuna Reklamlardan Bakmak adıyla 18-27 Haziran'da Santral İstanbul Enerji müzesinde sergi varmış, detaylı bilgi buradaymış.

Kuzen Lari yeni bir kamera teknolojisini gösterdi bana, aklımı aldı. Videosu aşağıdaymış, bilgileri de buradaymış. Hem bilgili hem zeki hem de yakışıklı kuzenime direkt teşekkür etmek isteyenler için ise kendisinin feysbuk sayfası şuradaymış.