Cuma, Kasım 23, 2007

Guitar Hero 3

Bir kaç gündür bunu haber yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum, zira ortada öyle aman aman iyi bir fikir yok gibi, fakat konu içerik ve reklamda oynayan "ünlü" sebebiyle benim fevkalade ilgi alanıma giriyor. Dün gece aşkıma reklamı anlatıp "Koymam herhalde siteye" dediğimde kendisi aksi yönde beni ikna etmeyi başardı ve bu reklam ve oyun işbu sebepten iyi fikirler arasında yerini aldı :)
Konu, malum "Guitar Hero" oyunu. Daha önceden görüp kafamı çevirmeye çalıştığım, alırsam başından kalkamayacağıma emin olduğum bu oyunun yeni versiyonu ve bunun için çekilen reklam filmi ve oyunu bilmiyorsanız eğer oyunun tanıtım fragmanı.

For a couple days, ı've been thinking to put this in my blog. I'd been thinking because i sense no "good idea" in this, but the brand and the ad really attracts me because of its concept. Anyhow, last night i told the ad to my love and she convinced me to put it in :)
Anyway, the subjects is the "Guitar Hero" game which I'm trying to keep myself away from it. The ad is for the new version of the game and the trailer is the official trailer of this game if you never heard of it. Enjoy!


Reklam/Ad:


Fragman/Trailer:

1 yorum:

Tuğçe Cengiz dedi ki...

İyi etmemiş miyim ama? :) Senin anlatımın kadar olmasa da, reklam gayet başarılı bence..Sonundaki şaşkınlık ifadesi pek güzel olmuş..Ve ayrıca top senin, zevk senin, değil mi ya;)