Salı, Ağustos 15, 2006

iyifikir geri dönecek, bekleyiniz...

Bilindiği üzere, "iyifikir" imiz uzun süredir ağır aksak gitmekde. Saygıdeğer Olcayto üstadımı aratmamaya çalışıyorum fakat tatilim, geri dönüşüm, işlerim ve çeşitli sorunlarım nedeniyle bende çok fazla ilgilenemedim. Olcayto Cengiz Bey'den aldığımız son durum haberlerine dayanarak iyifikir in fevkalade bir şekilde geri döneceğini ve eski, mutlu, mesut günlerine kavuşacağını belirtmek isterim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence burada asıl dikkat çeken unsur kullandığınız kötü Türkçe. Blogger'ların genelde buna dikkat etmesi gerekir. Kısacık paragrafta o kadar yanlış var ki.
'...ağır aksak gitmekde(te), ...işlerim ve çeşitli sorunlarım nedeniyle bende (ben de) gibi.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Erçin Sadıkoğlu dedi ki...

Merakla bekliyoruz. Yok eğer geri dönmezse zaten Olcayto Beyin bizden (öncelikle sıra başıyım yani benden) çekeceği var haberiniz olsun.

Tugrul Peker dedi ki...

Burada asıl dikkat çeken unsur blog blog gezerek imla hatası aramak değildir. Burada anlatılmak istenen blog'u izleyenleri bilgilendirmektir. Gereksiz yere (çünki bu bilgilendirme için gidipte imla hatası duyurusu yapılmasının mantığı nedir?) uyarılarda bulunmayınız. İnsanlar her zaman dikkat edemiyor. Madem bu kadar dikkat ediyorsunuz buyurun dilinizden utanmayın kampanyasına katılın, buyurun tdk ile mailleşin, buyurun manifestonuzu yayınlayın keyifle okuyalım.

Selametle.

Erçin Sadıkoğlu dedi ki...

Katılmıyorum. Çünkü...
Kendi kendinize yapmıyorsunuz bu blogu, bir çok sitede "iyifikir"in linki var artık. Ziyaretçi sayısı giderek artıyor. Demek ki bir sorumluluğunuz var(bence). Daha özenli olmanız gerekiyor, buna karşı çıkmanız pek hoş değil. En azından bu üslupla karşı çıkmanız.

Neyse, blogun hareketlenmesine sevindim yine de :)